FamilyPlan®

Om FamilyPlan

20 års erfaring

Vi har i FamilyPlan® teamet over 20 års erfaring med idéudvikling og design af familiekalendere. Karina Wolff fik idéen til FamilyPlan-konceptet, som noget helt nyt var baseret på børnenes skoleår fremfor på kalenderåret. Den første kalender kom på markedet i sommeren 2000, og dens nytænkende design opnåede senere patent. Lige siden har den hjulpet millioner af danskere i deres dagligdag med at holde styr på aftaler, aktiviteter og praktiske gøremål.

FamilyPlan App bliver til

I 2016 lancerede vi den digitale udgave af konceptet – FamilyPlan® App. Det digitale univers åbnede muligheder for at bringe kalenderen helt tæt på familiernes digitale hverdag og indeholder mange smarte features, som vi er rigtig stolte af findes i vores app.

Vores mission

FamilyPlan® er et specielt udviklet kalendersystem med unikke features, som skiller sig ud ved at have en høj brugervenlighed. Vores vigtigste mission helt fra første ide, er at brugen af kalenderen skal være så nem som mulig, både for voksne og børn. App’en er derfor også populær hos familier med særlige behov, fordi den er så overskuelig og let at gå til.

Vi tænker nyt

FamilyPlan® App er i rivende udvikling, og vi er i gang med en spændende rejse. Vi vil skabe Danmarks nemmeste, bedste og mest populære familiekalender app, som altid er med i tasken eller i baglommen hos voksne og børn.